Meditation

Meditation kan ske på många olika sätt men oavsett hur vi gör så är målet att hjälpa oss att leva ett rikare liv i mer närvaro och medvetenhet. Det kan ge en känsla av meningsfullhet och inre frid. Vi kan använda det till att motverka stress, låta kropp och sinne få vila vilket är bra för att få balans i livet.

Finn lugnet inom dig

På ett djupare plan är det ett sätt att få kontakt med det som är helt och kärleksfullt inom oss, få kontakt med vår intuition och medvetenhet. I stillheten och lugnet kan vi ”skala av oss” begränsande tankemönster.

Vi tränar oss på att ifrågasätta värderande tankar och känslor som vi trott var vår identitet. Meditation kan vara stressreducerande, ångestreducerande, ge självinsikt, öka förmågan till koncentration och till empati samt förbättra den emotionella hälsan och det kan ge en förbättrad sömn.

Sagt av tidigare deltagare

HeleneDeltagare
Läs mer
För mig är meditation lite som att trycka på pausknappen, sänka garden och ge sig själv lite mer utrymme. Stilla sinnet och rensa hjärnan på massa tankar så kreativiteten och perspektiven blir tydligare.
UlricaDeltagare
Läs mer
Så glad att jag vågade ta chansen att prova på meditation. Känner att jag får en härlig inre känsla och harmoni. Eleonore är en fantastisk instruktör/ledare.
CharlotteDeltagare
Läs mer
Att delta i gruppmeditationerna hos Empatiska rummet är som en investering i mig själv. Meditationerna har startat en sorts mjuk- och lugn-process inom mig. Det är skönt att släppa kontrollen för en stund. Eleonore är fantastisk som meditationsguide och våra reflekterande samtal i gruppen är dynamiska, värdefulla, ger mig större sammanhang och berikande insikter.

Välkommen att kontakta mig

Välkommen att höra av dig och boka ett första möte, för att se om det kan bli ditt första steg på en ny väg för DIG!